Seal on mis tahes hüpoteek, refinantseerimise hetkeks on muutunud. Inimesed, et ma ei saa naasta eluasemelaenu kinni tagasimaksmisele ei ole haruldane. Kohaldatava on selline isik kasutada pikaajalise fikseeritud intressimääraga hüpoteek. Lühiajalised fikseeritud intressimääraga laenude arst, et muutuva intressimääraga laenu, siis võib olla võimalik vähendada tagasimaksmise summa raha refinantseerimise. Et tagasimaksmise refinantseerimine hüpoteek on madal, saab laenata hüpoteek madalad intressimäärad kui praegune hüpoteegi on saanud suur eeldus. Praegune hüpoteek on väga madala intressimääraga, kui see ei ole võimalik refinantseerida madalama intressimääraga laenu, siis ei ebatõenäoline, et saada isegi siis, kui hüpoteeklaenude. Refinantseerimine hüpoteegi meeles, on üks käsi valida laenu. Kui kadunud laenu valiku Esiteks olgem kasutada hüpoteek pikaajalise fikseeritud intressimääraga, nagu ühtlase 35. Esiteks proovida seda teha, see on kindel, et võimaldada sobiva aja oleks ka hea muudatuse tüübi laenu pank. Samuti on juba parem ujuv määr süsteemi esmakordselt laenamine ajastus. Võiksid vaadata, kas on mingeid laenutingimused on ujuva intressimääraga laenu. Kui probleeme maksma hüpoteek, olgem loobuda hoida ho lasti seista. Kui te ei refinantseerida madalama intressimääraga hüpoteegi, isegi veidi, tagastamise koormust kuu veelgi lihtsamaks, tagasimaksmise summa lõpliku palga laenu peetakse ka väike.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!