Ma arvan, et on olemas meetod isu. Söögiisu on ebatavaliselt tugev, tundub üha va inimesed, kes rasvunud suureneb kehakaal oleks süüa palju. Kui te harjuda, et oleks võimalik maha suruda söögiisu ka tühi, siis ei ole raske isegi kaalus. Kuna isu on seal ei saa lahutada elu-tugi, kuid ei saa või julgelt karistatav. Kui ei ole muutunud valus isegi näljane, see muudab lihtsamaks olla söögiisu allasurumiseks. Tunnustamist, näiteks nälja ja küllastustunde, kuidas need inimesed, kes teavad. Üldiselt inimese vere glükoosisisaldus võite tunda suurenenud täiskõhutunde poolt on sööki. Teiselt poolt isu mäleta näljatunnet tulevad läbi veresuhkru tase taandub koos. Mis hoiab võti olema süsivesikuid. Hakka küllastustunde veresuhkru tõuseb kiiresti, on isu on veendunud allasurutud. Söögiisu on tugev kalduvus vere suhkur, nagu suhkur võtate asju langeda äkki. Inimesed on raske maha suruda söögiisu, olgem parandada toitumine süsivesikute keskus. Autor et mitte äkki alandada veresuhkru taset, võid oodata mõju allasurumine isu. Mida vähem summa süüakse kõht väheneb, söögiisu on maha surutud, sest tulevad küllastustunde väikestes kogustes. Selle tulemusena jätkuks sööki, mis oli enne süsivesikuid, seda nimetatakse loomulikult muutunud söögiisu saab pärssida, küllastustunde on tugevdanud.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!