Iluravi nimetatakse valguse näo on saanud kuum teema väga kõrge mõju erinevaid muret nahka. Seni ilu ravi tuleb läbi dermatoloogia ja ilu kliinikus on nagu paljudel juhtudel laseri valguse näo on odavam kui see. Viimastel aastatel on olnud väga populaarne Este menüü. Light näo on suurepärane funktsioon ka võimeline ravi Este. Valgusteraapia, photofacial on nimi IPL, jne, kuid mingit valgust näo. Light näo oli ka nagu laigud ja kortse, see on suhteliselt uus kosmeetiline ravi võimalikke lahendada mure nahka. See on eriti meelitada tähelepanu hiljuti tundub mõju akne. Akne on palju muljet noorte, kuid see võib olla võtmast muid kui aasta. Mõnikord või näost punaseks, sest jäljed jäävad, akne on üks väga vastik naha probleeme. Või ravi võimalikult kiiresti koht, mis võiks akne, ütleb, et on olemas meetmed, et vältida märgatav akne ja akne armid. Likvideerimise laigud ja kortse, kasvava vähehaaval iga kord, kui me vanusest on ka öelnud, et võimalik kerge näo, on ilu ravi, mis on populaarne nii meestele kui naistele. Need, kes soovivad varjata plekki näo, see sobib inimestele, kes soovivad kõrvaldada kortsud ja longus pingutades nahka. Autor valguses näo teatud ajal, siis on see võimalik abi ilu.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!