Ma arvan, et on olemas piiramisega dieedis toidus ei tagasilöögi. Jätkates toitumine, samas keha jätkab sobitada keha elada isegi väike kogus kaloreid. Vähendada basaal ainevahetust, vähendab kalorite tarbimist keha. Mõnda aega alustada dieeti väheneb pidevalt kaalu, kuid lähete samal perioodil, mil keha nimetatakse stagnatsiooniperioodi harjuda toidu piirangud. Samuti ei vähene nagu kehakaal peaks olema toidus tavalised, on suurenenud lihtne ebamugav perioodi kiiluvees midagi. Oleks öelda, et see on tagasilöögi lihtne aeg. Toidu piirangud, nagu võitlus tagasi toidueelistused, seda suurem vaimne koormus. Dieet stagnatsioonihetkel, et ei vähene nagu kehakaal mõelda, et stress, motivatsioon nimetatakse tõenäoliselt väheneb. See muutub lähtepunktiks alguses täieõiguslik tagasilöögi. Samuti vähendada tarbimist ainevahetust nii, et see võib tulla toidu piirangud kehas vähem kaloreid siiani. Ja väljuda toitumine oleks normaliseerub toitumine energia ülejäägi. Calorie enne sööki piirangud, mida võib kasutada kuni ühel päeval, tuimaks, et mitte täielikult kasutada kui pärast toidu piirangud, põhjustab tagasilöögi. Kui tagasilöögi ajutiselt vähendada kaalu suurendatakse taastada. Vältimaks tagasilöögi on mitte tilk baasainevahetuse isegi ajal dieeti. Kui soovite kaalus asemel toitumine toitumine ainult, on oluline minna koos liikumist tagasilöögi meetmeid.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!