Hiljuti on mitmeid toitumine meetodeid, kuid nende hulgas populaarsem puder äädikas toitumine. Puder need, mis ilmuvad, kui teete shochu ja awamori ja Õlle ja äädikas seda. Kui keeta nagu sake ja sojakaste, mida tooraine on kääritatud, mis on vedelikus on puder. Kuju on pehme tahke aine. Et luua mash äädikas, puder on kääritatud Aspergillus oryzae, see on midagi, mida saab eemaldada, et lõpetada alkoholi. Seedeelundkonna mash äädikas, siis saaks lisada tehtud kääritamisel aminohappe ja sidrunhape. Toimel need koostisosad, puder äädikas on väidetavalt hea toitumine. Ma kuulsin, et äädikas, öelda, kui palju mõju on toidus, siis kas need, kes tunnevad vastupanu juua äädikas. Kuid mash äädikas, mida veidi erinev teravilja äädikas kasutada toiduvalmistamisel. Mash äädikas on happesust sidrunhape, sest see ei ole happesus äädikhappe äädikas, teeb meist erinev. Sidrunhape on vähem stimuleeriv, värskendav ja lihtne juua hapu funktsioone. Sidrunhape ja aminohappeid, mis sisalduvad palju puder äädikas, on toitumine mõju, et aidata rasvade põletamist ja suhkruid. Meski äädikat, öeldakse, et see sisaldab 20 korda aminohape riisiveiniäädikat. Dieet, mis keskendub mõju aminohapete on puder äädikas toitumine.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!