Inimesed, kes soovivad pingutades kõht toitumine on sageli, kuid see ei lähe mõelda. Kõht on lihtne koguda rasva, on see vähenenud raske kohas. Sel põhjusel on pooltoored toitumine, see ütleb, et see ei ole võimalik, et vähendada rasva kõhu nii kergesti. Samuti töötas usinalt toitumine, see on see, mida on paistmas kõht kui kiiluvees midagi kaalutõus. Käed ja jalad on alati kasutada, kuid kõht on osa on väiksem võimalus panna võimu igapäevane tegevus. Kuigi rasva on salvestatud lihtne osa, lihased ei palju võimalusi kasutada. Paljudel juhtudel longus liiga palju suurenenud kõhu nahaaluse rasvkoe muutuks riigi mao mis on väidetavalt pirni tüüp. Vistseraalne rasv samuti nahaaluse rasva maos ka kogunenud. Juhul naised, tundub sageli, et saada nahaalune rasvkude. Vistseraalne rasv on lihtsam põletada kui nahaaluse rasva põletamine nahaaluse rasva on raske. Kuna tegemist on raske ainevahetus nahaaluse rasva, isegi kui kasutamise kõht ei saa päris karmistamist. Teiselt poolt, mehed on tõenäoliselt vistseraalse rasva. Sel põhjusel magu ütles, et on palju inimesi, kes tavaliselt paksuks. Nahaalune rasv on mõjul kaitsta korpuse sees on välja šoki ja temperatuuri muutused, tundub naised ei saa mõelda pingutades kõhuga. Samuti on raske karmistamine kõhu saab rongiga kõhulihastest iga päev kasutada, see põletab nahaalune rasvkude.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!