Põhjus pead tarbimist keha foolhappe toidulisandeid, seal on see, et komponendid, mis foolhapet kergesti hävitada valguse või vee, soojuse. Nagu ka foolhapet oli sisalduv köögiviljad, eksponeerimine samas vees lõigatud köögiviljad, kuid kogu 90% foolhape on kadunud. Foolhape soolestikus võivad imenduda, siis on ka vaid 5 protsenti summast, mis oli suhu panna. Kuna toidulisandeid süüa otse, ei ole muretsema vähendada foolhappe keset küpsetamist. Lisaks, kuna see on väike granuleeritud kergesti imendub sooles, Absorptsioonivõime nimetatakse kõrge. Hoides foolhapet toidulisandeid, saate vältida sümptomite foolhappevaegust heategevuseks. Teiselt poolt, see peab olema ettevaatlik, et mitte üle doseerida. Vees lahustuv foolhapet, sest liiga palju juua oleks minna väljapoole keha lahustunud uriini, öeldakse, et see on meelerahu. Üleannustamisnähud kuni nüüd ei tundu olevat eriti täheldatud. Märkus Vastasel puudub igasugune sõnaõigus või soovite ei maksa. Võttes liiga palju foolhapet või seal, mis võib venitada avastamist puudumine vitamiin B12, või tsingi imendumist on muutunud halvemaks. Kuna mõnikord põhjustada loote vahele kõrvaltoimeid, see on see, mida ma tahan, et sa hoolid, kui võtta toidulisandeid foolhapet.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!