Magu ilma vürtsikas ka vabaks, kui harjud keha, et isu saab pärssida, on inimesi, kes mõtlevad ja ka vähendada süüa dieedi valu ei tundnud. Kui kõht on tasuta näljane, et tunda soov süüa midagi, see on väga loomulik asi. Liiga palju isu jätkub, mõnikord sööb ka leitud, et see on parem mitte süüa, et kaalust alla võtta. Kui kui oli võimalik maha suruda söögiisu, siis rõhutavad ka raske tunne ajal toidu piirangud ja söömine on vähendatud loodusega. Toidu piirangud ja isu on tihedalt seotud. “Re vastutab söögiisu, ütleb, et see on inimese aju. Mida rohkem aega sa ei söö midagi kestab pikka aega, isu kasvab. Kui soovite, et tõkestada isu, siis on parem süüa eraldi sööki sama summa mitu korda. Toidukorra on parem süüa närimine nii aeglaselt kui võimalik hästi, siis võib pärssida söögiisu lihtne saada täiskõhutunde. Söögiisu summutatakse isegi ajal nälga närimiskummi. Tarvitasid madala kalorsusega joogid ja vesi, seal on ka viis söögiisu allasurumiseks. Süües vähem toitu ja vett summa kaloreid toidus enne 30. minutil, saate vältida olukorda nagu oleks süüa liiga palju kaotanud söögiisu söögi ajal. Mahasurumisega söögiisu, saate vähendada riski saada dieedi kõrge kalorsusega.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!