Petit vormimine, pead suurendama kasutaja on vabatahtlikult sai muu hulgas noorendamine vormimine. On mitmeid viise, kuidas noorendamine süstitakse ravimit. Noorenemine vormimine varem naha kortsudeta, on asi, mida nimetatakse Botox süsti. Euroopas ja Ameerika Ühendriikides tundub seal on rohkem kui 10 aastat kogemusi. Botoxi algselt tehti väljavõte Clostridium botulinum toksiini komponent. Botox on ravim, mis on kasutusel ka arstiabi, on olnud ravi narkootikumide silmalau spasmid ja näo halvatus. Botox on kasutatud raviks keha lõhn ja liighigistamine. Kasutades toksiini Clostridium botulinum, mis on hagi, et tagada lihaste ei liigu, et töö töös lihas, mis põhjustab kortse, on mehhanism eemaldamist kortsud, mis võiks olla nahal. In noorendamine vormimine Botoxi, asi, et see on võimalik kõrvaldada kortsud, mis võib olla toimel lihasesse. Likvideerimise kortsud kasutades Botox, silmad, mõju võib eeldada, et kortsud vahel kulmud, laup. Enam märgatav kortsude kolm kuni neli päeva pärast ravi, vahel 1 aasta hilisemast 6 kuud nimetatakse mõju Botox püsib. Ravi ajal võib olla ka lihtsalt ravi umbes 5 minutit kuni 10 minutit. Sest ainult süsti, punetus ja turse ka vähe, oleks populaarne põhjus võib olla ka kohe meik. Botox süstid väiksem oht, nagu valu, sest noorendamine vormimist ei julgelt vastu, kes võtab on palju tulevikus. Noorendamine poolt kosmeetiline kirurgia ravimi kasutamise meetod On palju asju teistele. Erinevaid seal kasutades kosmeetiline kirurgia tehnoloogia, siis miks mitte proovida vaidlustada noorendamine.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!