Photofacial ravi nõrkus, tekib asju, mis ei öelnud. Photofacial ravi, mida pead teadma, et see on mõeldud läbi meditsiiniline toiming. Facility saada photofacial peate olema arst. Kui mõni raviasutus või ei photofacial ravi, uuritakse photofacial Association. Kui raviasutused, et brändi logo märke esitatakse of photofacial Association, saab seda kasutada vabalt tavalise rajatis. Puudused tuleb kaaluda ravi photofacial on, et seal on nii, et ei saa ravida. Kuna isik, kes photofacial ravi ei saanud, siis tuleb kõigepealt atoopia ja inimeste rasket naha seisundit ei ole hea, nagu päikesepõletus. Rasedad, diabeet, samuti tõsi isik valguse ülitundlikkus. Kui allutati photofacial on, lähme ka teada raha ja aega. Raviks photofacial peab osalema kaheksa korda 3 korda. Kuna tingitud asjaolust, et minna vahedega, siis lõpuks võttis mitu nädalat. Kuna see võtab aega umbes 1 kuni 50,000 jeeni ajal ravi, aega ja raha on vaja leotada Mõistmine ette. See tähendab, et ilu ravi üldiselt, kuid ilmub viis efekti nahatüübile ja põhiseadus on see, et erinevad, mida pead teadma enne. Kõik inimesed ei saa me öelda, et märkimisväärne tulemus väljub ravis photofacial.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!