Valgus tuleb nahale in photofacial ravi, millist valgust, mis on ilmselt see. Ravis kõrvaldades vaeva, et heita valgust nahal, siis võib olla poole laserravi teada. Light kasutatakse photofacial ravi on mõeldud, et IPL, mida erinevad laser. See on õrn valgus, nagu kaamera välgu valu photofacial ravi ei pea tõttu. Ja laserkiire, mis reageerib musta värvi, pidades silmas laser, mis reageerib punane värv, mõjutab must melaniini ja punane kapillaarid. IPL iseloomustab ka ühendab nii töö ühes. Seoses mida öeldi, laserravi ja photofacial ravi neid, mida saab eristada. Nagu melaniini ja kapillaaride on eesmärk, mida põhjustab naha probleeme, mis asub punkti mis on võimalik teema kiiritati täpset. Juhul laserravi, toimib ka laserit kõike ei ole naha, on oht, halb nahk. Isegi valgustada kogu naha, on ka atraktiivne, et arvestades photofacial vaid seal, kus on kohti ja freckles toimib. Kuna kõrvaltoimete riski on äärmiselt madal, võib kasutada ka raviks kiiritati valguses photofacial kogu nägu. Ravi photofacial, see ei ole kaasa praktik oskusi nagu laserravi vasakule ja paremale.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!