See muutub olekus et peitsi ja tuimust mures, sest melaniini pigmendi, mis on tekkinud naha ladestub. Melaniin pigmenteerub kaitsta naharakkude, mida genereeritakse mõjureid nagu ultraviolettkiirgusele. Pärast viibivad teatud aja jooksul naha, see on see, mida muidu melaniini pigmendi kaob voolab ainevahetust naha väljaspool keha. Aga kui liigse melaniini toodetakse, siis see jääb nahal, sest ei saa kursis heitkoguste ainevahetust. Peitsi ja on põhjus igavus. Tänu põletiku ja ultraviolettkiirguse mõju naha üle pika aja, see tundub olevat melaniini ületootmine on põhjus teie krigisev ja igavus. Halvem akne ja nahalööve, mida nimetatakse värvainet plekki ja tuim mõnikord moodustub ladestumist. Vana nahk, kuiv ning väheneb naha ainevahetust, mille eakad, nimetatakse väiksema tõenäosusega täita, vereringehäired. Mõnikord kipuvad jääma, on melaniini pigmendi. Või tehes selle vastuvõtlikuks naha mõju ultraviolettkiirgusele ning kuivaks muutunud tundlikud, on juhtum, kus ületootmist melaniini mõjul naissuguhormoonide toimub, pannakse või füsioloogilise raseduse ajal. Lisaks ladestumist melaniini pigmendi või on kaotanud mõttes läbipaistvus sarvkihi on paksem, sest see on hägune voolab veri läbi kapillaaride verre rike, toimub igav. Erinevused iga, sest see värvib ja igavus meetmed sõltuvalt põhjus, miks mitte proovida alustada Esiteks, kust uurida riigi ja põhjus oma nahka.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!