Intervjuu ja ajal uus lõpetajate, intervjuu läbi ajal töökohta vahetada, see ütleb, et seal on osa, mis on ühised erinevad osad. Enne nüüd, et seal on kogemus, mis oli töö juures teine ​​ettevõte, sest see tähendab, et töö muutus on enesestmõistetavalt. Ei saa küsiti põhjust suitsetamisest eelmine töökoht on ilmselt ebatõenäoline intervjuus tööd muutusi. Ei seal on põhjus palju asju muutus töökohta. Inimesed, kes miks väljuda ise mugavusest, oleks hea mõte oli, kui loobuda muudel põhjustel, et oleks võimalik selgelt selgitada, miks. Äriühingu epiteete ja kaebuste enne valesti, olgem stop öelda ajal selgitus. Nende hindamine on öelda intervjuu töökohtade muutused eelmise firma haige ja kaebused, ei saa öelda, et kirjeldus katkestamise põhjustest ainult alandada intervjuus. Selle tulemusena petmine asi, sest see jälile oma, põhjus töökoha vahetamisel tuleb olla või varjamise või valetas Ütlete, et ei ole olemas. Parem töötada esindatus mitte petmine on mulje sõnastus olema sama sisu on soovitatav, sest alternatiiv. Isegi negatiivne töö muutus põhjusel on parem, et sa ei kasuta seda, sest see on rahulolematust, on sõna nagu öeldes, et kuna sa ei saa. Parem kasutada seda head, mida soovite, on tulevikku suunatud väljendeid nagu peaks olema. See on oluline punkt, et parandada mulje, positiivne suhtumine ei piirdu intervjuu ajal töökohta vahetada, on alati oluline olla teadlik.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!