Nagu laigud ja kortse, probleem, et ei saa toetada ainult igapäevase nahahoolduse, kerge näo ja laser on tõhus. Näiteks kui plekki suutis naha mis on selgelt tumedam on meetod saamisest meditsiinilise laseriga dermatoloogia nimetatakse hea. Kuna meditsiini laser on üks meditsiiniseadme, ei ole võimalik ravi ainult haigla dermatoloogia on arstide meditsiinilise litsentsi. Laser ei käsitleta Este. Laser ravi on suur kosmeetiline mõju, kuid see on piiratud inimesed sümptomid on tõsised, sest ta kasutab tugev lainepikkus. Enamikul juhtudel võite eesmärgiks valgendamine ja ilu kerge näo. Väljund on kõrge ei tööta, kui see ei ole meditsiiniasutustes, hämaras näo toodangu sest see on ka täheldatud rajatis, mis ei ole arst, nagu ilu, on võimalik saada ka Este. Juhul valguse näo läbi dermatoloogia ja ilu kliinikus, see on väljund valguses on määratud olema suurem. Ravitoime võib eeldatavasti suurem. Kuna valguse ilu näo ei ole nii tugev kui need raviasutused, mõned inimesed ei pruugi tulla sama tõhus kui oodata. Hooldus ja pärast ravi, arvestades kirjavahetus ootamatute probleeme tekib, siis ei tundu vähe inimesi, et teha kindlaks, et see on parem ilukliinikud ja dermatoloogia kui Este ka venitatud vähe raha. Kui tuli näo on huvitatud sellest, mida sisu, Esiteks on see hea mõte proovida kogemus ilu.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!