Toidulisandid, mida saab võtta osa mustikad, nagu need, mis on usaldusväärselt neelata tõhus komponent väsinud silmad, on populaarne. Puud ja silm silmatilkade on ka toitu, mis on nimetatud hea on silma samuti mustikad, on hinnatud. Mõlemad on toidulisandid, on äratanud huvi. Blueberry mis oli söödud puu vanasti, ei liigtarbimist kahju ja kõrvaltoimete riski, nagu näiteks meditsiin, saab seda kasutada kodus. Sümptomid nagu silmade väsimus ja kange kael tundub olevat juhtiv kõrvaldada mõju mustika toitaineid. Isegi siis, kui sõidad auto öösel, see on nii väga lihtne näha jõustuvad on sinine marja. Mustikad võivad oodata head mõju silmadele, sest osa, mis antotsüaniinide sisalduvad arvukus. Isegi inimesed, kes kiiresti asjad ja väsitav sai raske näha seni Räägitakse ka, et see on paranenud sinine leht täiendada. Komponent on mustikas asi hea silmad, kui palju või nägemise jätkuvalt juua vähendati on taastatud, ei ole, kui on, miks. Toidulisandeid on olnud erinevate koostisosade segamise. Kui süüa mustikad töötlemisel või soojuse, siis parem kandma harjumus võtta värske mustikad on, et see on lihtne viis on alumine rida. Ka öelda, et see on ohutu on parem kasutada lootuses kohta, et leevendada erinevaid ebameeldivaid sümptomeid, mis on pärit mõju ja silmade koormus taastada väsimus silmade asemel silmad saab parandada toidulisandeid.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!