Kolesterool on väidetavalt kõrge inimesed, on vaja vaadata sisu sööki. Inimese kehas, on kaks liiki LCL kolesterooli ja HDL-kolesterooli. Samuti on üldkolesterooli väärtus, mis saadakse kahe. Mis kolesterooli väärtus on see, kas suurem kui standard, on oluline hinnata ka. LDL-kolesterooli kehas, ütleb ka nimi nii halb kolesterool. Sa pead vaatama sööki on LDL-kolesterooli on palju inimesi. See on madala valgu ja kõrge lipiidide, ütleb, et see omadus koht LDL-kolesterooli. Märge, et hüperkolesteroleemia LDL on liiga kõrge veres, arterite kõvastumine, see ei võiks kaasa tuua müokardiinfarkti, näiteks ühe eluohtlik olukord. Need, kes eelistavad peamine rasvased toidud kipuvad olema tõenäoliselt suur halb kolesterool. Inimesed, kes sageli süüa liha dieeti ka olema ettevaatlik, sest halb kolesterool on kõrge paljudel juhtudel. Juhul hea kolesterooli, samuti on sisalduva suure summa veres, ei ole asjaolu, et ei ole hea tervise. Arterite kõvastumine, see ütleb ka, et on olemas meetmed, et leevendada sümptomeid, nagu müokardiinfarkt. Kuna hea kolesterooli sisaldub suures koguses, nagu sinine kala ja oliiviõli, see on ka soovitatav lisada kenasti sööki.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!