Varem inimesed, kes vahemälustab kasutades on hooldust või mitte muutunud enammakstud riik on palju. Tegelikult mõned inimesed, kes kasutasid vahemällu pikka aega, on jätkuvalt maksma olulise intressimäära. Nõude või vähenemine korrast kuni koht, kus tagastamise tasakaalu äkki enammakstud võib makstud summa tagasi tulla. Ainult inimene, kes oli saanud vahemällu laenu, on olemas võimalus, et sai enammakstud läbivaatamisel seadust. Kui te maksnud intressi, mis ületab intressimäära piiranguga seaduse suhtes enammakstud. Tegelikult, kas enammakse, samuti kas juhul enammakstud summa on palju, ma ei tea, kas proovida tõmmake makse väljaarvutamisel nõuda tehingu ajalugu. Kui sa enammakstud nõude ja siis nuputada, mida on saanud, kui palju enammakstud saab kirjelduse vahemälustab ettevõte. Pilk tehingute ajalugu, kui intressimäär on arvutatud 20% või rohkem, mis võimaldab enammakstud nõudeid. Vahemällu enammakstud nõuete On erinevaid viise. Vahemällu, ei tohi te mind korralikult vastus enammakstud nõudeid. Enamik kindluse võimalus on taotleda protseduuri enammakse nõude kohtuliku scriveners ja advokaadid. Kuna see on ka piisavalt tegeleda, kui see muutub ebatõenäoline kohtuvaidlusi, on tõenäoline, et kasu on enammakstud kulla kujul lähedal täissumma tagasi.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!